Megfizethető minőség a weblapkészítésben

A vállalkozásod elérte azt a szintet, hogy a baráti szívességből, ingyenesen létrehozott weblapnál több kell, de még nincs szükség egy profi szakemberekből álló ügynökségre?

Nézd meg a szolgáltatásaimat!

MEGNÉZEM!

Közösségi média jelenlét

Sokan nem szeretik a közösségi médiát használni, pedig az üzleti életben ez egyre inkább kihagyhatatlan. A konkurenciád már tudja ezt, és nyomul ezerrel, így szerezve új ügyfeleket, vevőket. Akik akár a te ügyfeleid, vevőid is lehetnének. Régi közhely, de nem mindig a legjobb minőségű termékek és szolgáltatások a legkelendőbbek. Nem, nem az ár miatt. Mindig is voltak, vannak és lesznek, akik hajlandóak megfizetni a minőségi árukat és szolgáltatásokat. És ezeknek az embereknek a nagy része napi szinten akár 1-2 órát is eltölt a közösségi médiában. Neked pedig ott kell lenned, ahol az ügyfeleid vannak.

Rengeteg cikk, blog, fórum, könyv, előadás, videó foglalkozik azzal a témával, hogyan lehet követőket szerezni a különböző közösségi médiumokban. Mert hogy mindegyikben más-más módszer az, ami beválik. Én már évek óta olvasok ilyen leírásokat, és alkalmazom a saját vállalkozásomban a Facebook-on. Az Instagram-on egyelőre magánemberként vagyok jelen, és figyelem a nagy követőszámú oldalak stratégiáját; a LinkedIn-en pedig a profilom kitöltöttségével és a kapcsolati hálóm építésével igyekszem szert tenni szakmai kapcsolatokra.

Lássuk, miből áll ez a szolgáltatásom:

  • ötleteket adok, hogy miről lehetne posztolni;
  • megírom a posztok szövegét, ellátom a releváns hashtag-ekkel, linkekkel;
  • Instagram-os posztok esetén összeállítok neked egy egyszerű és egységes dizájt a posztokhoz (mivel itt a képeken van a hangsúly, a vizuális tartalom az elsődleges, a szöveg másodlagos).

Az óradíjam 5.000,- Ft. Hogy ebbe mi fér bele, beszéljük meg!

Ha szeretnéd velem elkészíttetni a posztjaidat, vedd fel velem a kapcsolatot az alább megadott elérhetőségeim valamelyikén!

Ha pedig inkább a Főoldalra szeretnél visszajutni, kattints ide!

Kapcsolat

Kövesdi Andrea

@ in f