Kreativitás és pontosság a webfejlesztésben

A vállalkozásodban szükség van egy alkotó szellemű munkatársra, aki képes odafigyelni a részletekre, ugyanakkor még alakítható a gondolkodásmódja?

Nézd meg, mi az, amit már tudok!

MEGNÉZEM!

Rólam

Helló! Kövesdi Andrea vagyok, és

  • egyéni vállalkozóként / alkalmazottként
  • megbízást / pozíciót keresek az alábbi feladatkörökben:
  • - junior frontend / backend webfejlesztő;

    - dokumentáció / szöveg író;

    - helpdesk munkatárs;

    - tesztelő.

A munkavégzés helyeként csak home office-t vállalok, mert nem szeretnék sem költözni, sem ingázni (Kiskőrösön élek). Ha havonta 1-1 napot bent kell tölteni az irodában, esetleg ügyfélnél, az még belefér.

Kövesdi Andrea az íróasztalnál

Mit kínálok neked?

Stabil elméleti alapokat

A Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam programtervező matematikusként. Végzettségemnek köszönhetően rendszerben való gondolkodás, széleskörű informatikai alapismeretek, és elemző hozzállás jellemez engem.

Gyakorlati ismereteket

Jónéhány weblapot készítettem már, valamint olyan programokat, amik böngészőből futtathatóak. Az angol nyelvtudásom szakmai olvasási készségszintű, így a dokumentációk, leírások értelmezése nem okoz gondot.

Szuper fogalmazókészséget

Munkáim során gyakran volt igény rá, hogy a felhasználók által alkalmazott programokhoz írjak használati utasítást. Igyekeztem minél egyszerűbben fogalmazni, és a főbb lépésekről képernyőképet készítettem.

Nyitottságot a tanulásra

Egyrészt autodidakta módon (dokumentációkat és fórumokat böngészve), másrészt az interneten fellelhető oktatóvideókból tanultam meg, hogyan kell felépíteni egy honlapot.

Ötletes képi megjelenítést

A webfejlesztés mellett a webdizájn is érdekel. Szeretek elmélyedni a színek és a formák párosításában. A harmonikus és a szokatlan kombinációk megtalálása egyaránt foglalkoztat.

Gazdaságos együttműködést

Fontos a költséghatékonyság: alkalmazottként (teljes- vagy részmunkaidőben) vagy alvállalkozóként (akár projekt-alapon is) dolgozhatok neked - ahogy az érdekeid kívánják.

És amire nekem van szükségem...

Webfejlesztőként mentorálásra. Szükségem van arra, hogy valaki irányítsa a szakmai fejlődésemet. Egy olyan mentorra, aki szívesen tanít engem, aki szereti a munkáját és szeret oktatni, a főnöke pedig honorálja a fáradozásait. Nekem pedig olyan kihívásokra van szükségem, amiket a jelenlegi tudásommal, tapasztalatommal és némi tanulással meg tudok oldani, hogy aztán legyenek sikerélményeim. Ugyanis ez motivál engem.

A többi munkakörben is időnként szükségem lehet szakmai útmutatásra, képzésre. Ezen túl a rendezett pénzügyek, a korrekt kommunikáció, és egymás idejének tiszteletben tartása fontosak számomra.

Stack

Referenciáim

Programok

Szállásfoglalás (PHP + MySQL)

Kilistázza a még szabad (azaz lefoglalható) heteket, majd a felhasználó megadja az adatait, valamint a lefoglalni kívánt hetet, a program pedig elmenti ezeket egy adatbázisban, és visszaigazoló e-mailt küld a foglalásról.

Megnézem >>

Egy kis matek (PHP)

Fermat utolsó tételéből kiindulva, nézzük az n = 3 esetet, amikor is p bizonyos értékei esetén megoldható ez a kongruencia egyenlet: a3 + b3 ≡ c3 (mod p), ahol p egy prímszám, F(p) pedig az egész megoldások száma, amikor 1 ≤ a, b, c < p. A program kiszámolja a 100 alatti prímszámok esetén az F(p) -k összegét.

Megnézem >>

Vasárnapkereső (PHP)

A felhasználótól bekért dátumtól számítva, kilistázza azokat a vasárnapokat, amik valamely hónap elsejére estek. A megadott adatok formátumát ellenőrzi, és figyelmeztetést küld, ha az nem megfelelő.

Megnézem >>

Weblapok

Az alábbi weblapokat tartalomkezelő szoftver használata nélkül, HTML, CSS és Bootstrap felhasználásával írtam.

Kapcsolat

Kövesdi Andrea

Kiskőrös

@ in f