Megfizethető minőség a weblapkészítésben

A vállalkozásod elérte azt a szintet, hogy a baráti szívességből, ingyenesen létrehozott weblapnál több kell, de még nincs szükség egy profi szakemberekből álló ügynökségre?

Nézd meg a szolgáltatásaimat!

MEGNÉZEM!

Bemutatkozás

Ki vagyok?

Kövesdi Andrea vagyok, weblapkészítő.

Mivel foglalkozom?

Új, vagy már meglévő weblapoknak modern, felhasználóbarát, egyedi arculatot készítek.

Kik az ügyfeleim?

Őstermelők, valamint egyéni- és kisvállalkozások.

Kövesdi Andrea - weblapkészítés

Mit kínálok neked?

technikai

A legjobb technikai megoldást kisméretű weblapok számára

Én írom a kódot, azaz nem használok tartalomkezelő szoftvert - így nem kell évente pluszban fizetned egy programért. Folyamatosan figyelem a szakmai blogokat, ahol rendszeresen adnak tippeket, hogy mi mindenre érdemes figyelni. A tudásomat pedig beleépítem az ügyfeleimnek készített weblapokba.

kijelzőméret

A kijelző méreteihez alkalmazkodó látványt, optimális megjelenést

Nagy számú, variálható színek, betűtípusok, effektek, képek különböző poligon formára vágása közt válogathatsz. A weblapod mind a számítógép monitorán, mind a laptop képernyőjén, a tabletek és okostelefonos kijelzőjén is jól fog mutatni. A navigáció átlátható és könnyen kezelhető.

költségek

Megfizethető árat, költséghatékony együttműködést

Egyedül dolgozom, csak az én szakértelmemet és tapasztalatomat kell megfizetned, nem pedig egy egész csapatét. Minden egyben: technikai, esztétikai és marketing ismereteimet is beleépítem a rám bízott honlapokba. Állandó ügyfelek részére az óradíjas számlázás helyett havi átalánydíjas elszámolásra is nyitott vagyok.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Igyekszem a lehető legjobban megismerni a vállalkozásodat, hogy a lehető legérdekesebb weblapot tudjam elkészíteni neki. A dizájn és a tartalom együttesen tudja csak megragadni az oldaladra látogatókat, ezért sokat kérdezek, hogy megérthessem, ki a te célcsoportod, és mit tudsz nyújtani nekik, miben vagy te más, mint a konkurencia.

Vannak ötleteim, véleményem, amit szívesen megosztok veled. Széles az érdeklődési köröm, sokat lógok a neten, figyelem a trendeket, és szívesen elmondom neked a meglátásaimat, hogy mit és hogyan érdemes kifejezni, megmutatni.

Igyekszem rövid mondatokban beszélni és írni. De ha te igényleg, hogy részletesen megfogalmazva, példákkal illusztrálva magyarázzak el valamit, az is menni fog. A lényeg, hogy megértsük egymást, és elkerüljük a félreértéseket.

A megbízhatóság számomra ezeket jelenti:

határidő

betartom a megbeszélt határidőket

találkozó

időben megjelenek a találkozókon

válasz

24 órán belül válaszolok a megkeresésekre

SZOLGÁLTATÁSAIM

Azok számára vagyok én az ideális választás, akik abszolút nem akarnak foglalkozni a weblap tartalmának előállításával, frissítésével. Vagy azért, mert nem értenek hozzá, vagy azért, mert sok más teendőjük mellett erre már nem jutna idejük.

Alap csomag

Egy egyszerű honlapot szeretnél, egyedi dizájnnal? Segítek neked ötletelni és összeállítani a honlapod szerkezetét, színeit és betűstílusát, aztán pedig elkészítem.

Bővebben >>

Bővített csomag

Egy egyszerű honlapot szeretnél, és nincs ötleted, hogy milyen szöveg legyen a honlapodon? Segítek neked ötletelni, és megírni a honlapod tartalmát!

Bővebben >>

Tartalom készítés

Szeretnél cikkeket, leírásokat a honlapodra, de nincs időd megírni? Ötleted sincs, hogy mik azok a témák amik az ügyfeleidet érdeklik? Bízd rám!

Bővebben >>

Közösségi média

Szeretnél a közösségi médiában is megjelenni a vállalkozásoddal, rendszeresen posztolni, de se időd, sem ötleted nincs ezzel foglalkozni? Bízd rám!

Bővebben >>

REFERENCIA MUNKÁIM

BLOGBEJEGYZÉSEIM

...
A jó bornak nem kell cégér?

Biztos te is ismersz legalább egy olyan szakembert, aki annyira profi a szakmájában, hogy nem ő keresi magának az ügyfeleket, hanem az ügyfelek keresik fel őt ajánlás útján.

2021. 10. 26.

Elolvasom >>
...
Weblap kisokos

Szeretnél egy weblapot a vállalkozásodnak, de nem tudod, hogyan indulj el, milyen lehetőségeid vannak, mik a teendőid? Olvasd el a javaslataimat!

2021. 04. 08.

Elolvasom >>
...
Weblapkészítés személyes találkozó nélkül?!

Bár a járvány miatti korlátozások nem tiltják a munkával kapcsolatos találkozásokat, ha van rá igény, a teljes folyamatot lehet online intézni.

2020. 12. 21.

Elolvasom >>

Kapcsolat

Kövesdi Andrea

@ in f