CSOKIKERESŐ

Az alábbi táblázatban szereplő csokoládékat ki tudod listáztatni egy-egy jellemzőjük alapján.
A gombok feliratai egy-egy címkék, amik a csokikhoz vannak rendelve az adatbázisban.
Válassz egy gombot a gombsorról, és kattints rá.
Ekkor az eredeti táblázat alatt generálódik egy új táblázat, ahol azok a csokik szerepelnek, amikhez az adott címke tartozik.

Az összes csokoládé listája

Azonosító Név Leírás Címke1 Címke2
1 Fehér csokoládé A fehér csokoládé cukorból, kakaóvajból és tejből készült szilárd készítmény, ami bár nem csokoládé, a köztudatban mégis annak nevezik. A kakaóvaj olvadáspontja elég magas ahhoz, hogy szilárdan tartsa a fehér csokoládét szobahőmérsékleten, de elég alacsony ahhoz, hogy szétolvadjon a szájban. A fehér csokoládé szerkezete hasonló a tejcsokoládé szerkezetéhez. (Wikipédia) világos töltetlen
2 Tejcsokoládé Tejpor hozzáadásával készített csokoládé, mely házilag is elkészíthető. Először tejcsokoládé szeletet a Nestlé fivérek készítettek 1876-ban. A csokoládét ital formájában már 3000 évvel ezelőtt fogyasztották dél-Amerikában, Európában a XVI. századtól terjedt el a csokoládé ital. A tejcsokoládé alapvetően tartalmaz kakaót, kakaóvajat, tejport, cukrot, vaníliát - de az egyes gyártók receptúrái között különbségek és gyártási titkok vannak. A tejcsokoládé dúsítására gyakran mogyorót, mandulát, rizst vagy mazsolát használnak. (Nosalty) világosbarna töltetlen
3 Étcsokoládé Az étcsokoládé a csokoládénak egy olyan formája, amely több kakaóból, kakaóvajból és cukorból készül, tejet nem tartalmaz, ellentétben az egyéb verziókkal. Kormányzati és ipari szabványoktól függ, hogy mely csokoládék minősülnek étcsokoládénak, így ez országonként, piaconként eltérő lehet. Az étcsokoládé antioxidánsokat tartalmaz, és a hagyományos csokoládékhoz képest viszonylag alacsony a cukortartalma. A jó minőségű étcsokoládék magas kakaótartalommal rendelkeznek és jó minőségű kakaóból készülnek. (Wikipédia) sötétbarna töltetlen
4 Bonbon A bonbon egy kis csokoládé édesség. Általában likőrrel vagy más édes alapanyaggal töltik meg, és színes fóliába csomagolva értékesítik őket. A „bonbon” szó a bon szó többszörözéséből keletkezett, amely a francia nyelvben „jót” jelent. (Wikipédia) többszínű töltött
5 Szaloncukor A szaloncukor hagyományosan magyar édesipari termék – szemenként selyem- és sztaniolpapírba csomagolt, csokoládébevonatos cukorka –, amelyet a magyar családok a karácsonyfa díszítésére használnak. (Wikipédia) többszínű töltött