HELLO WORLD!

E honlap célja, hogy kiéljem a weblapkészítéssel kapcsolatos kreativitásomat és szenvedélyemet.

SZERELMI VALLOM√ĀS GENER√ĀTOR

Ez a program egy 6 soros szerelmi vallom√°st √°ll√≠t elŇĎ. A tartalmat egy v√©letlenmondat-gener√°tor seg√≠ts√©g√©vel v√°logatja √∂ssze egy elŇĎre megadott list√°b√≥l, √ľgyelve a r√≠mel√©sre.

A "K√©rek egy vallom√°st!" felirat√ļ gombra kattintva kapsz egy versik√©t, melynek fel√©p√≠t√©se a k√∂vetkezŇĎ:

  • az elsŇĎ k√©t sor a szerelmi vallom√°s c√≠mzettj√©nek egyik testr√©sz√©t dics√©ri egy hasonlattal, lehet ez a szemek, az ajkak, a haj vagy a bŇĎr. A v√©letlenmondat-gener√°tor v√°lasztja ki a dics√©rendŇĎ testr√©szt, √©s azt is, hogy a hozz√° megadott 3 tulajdons√°g k√∂z√ľl melyik jelenjen meg.
  • a m√°sodik k√©t sor arr√≥l sz√≥l, hogy a fenti tulajdons√°g milyen hat√°ssal van a vallom√°s k√©sz√≠tŇĎj√©re. Itt k√©tf√©le hat√°s, √©s hat√°sonk√©nt szint√©n k√©tf√©le lehetŇĎs√©g k√∂z√ľl v√°laszt a v√©letlenmondat-gener√°tor.
  • a harmadik k√©t sor arr√≥l sz√≥l, hogy a vallom√°s k√©sz√≠tŇĎje sz√°m√°ra mit jelent a vallom√°s c√≠mzettje. Hasonl√≥an a fenti k√©t sorhoz, itt is k√©tf√©le lehetŇĎs√©g, √©s lehetŇĎs√©genk√©nt szint√©n k√©tf√©le hasonlat √°ll a v√©letlenmondat-gener√°tor rendelkez√©s√©re.

A list√°kat folyamatosan bŇĎv√≠tem, ahogy j√∂n az ihlet.

A program k√©sz√≠tŇĎje az eredm√©nyk√©nt kapott vallom√°s felhaszn√°l√°s√°nak k√∂vetkezm√©nyei√©rt nem v√°llal felelŇĎss√©get! Sz√≥val, ha egy ilyen versik√©vel k√©red meg a p√°rod kez√©t, √©s ŇĎ igent mond, magadra vess, √≠gy j√°rt√°l!

A projekthez felhaszn√°ltam Zalka ErnŇĎ RSG-motorj√°t (= a v√©letlenmondat-gener√°tor eredm√©nyeit elŇĎ√°ll√≠t√≥ programot); az ŇĎ projektj√©t meg tudod n√©zni erre a linkre kattintva; valamint seg√≠tett a r√≠m koncepci√≥j√°ban is.

Ez itt a vallom√°s helye...

© 2022 esdirea.hu